Koala-Kustannus on itsenäinen vuonna 1997 perustettu ilmailu-, sota- ja merikirjallisuuden kustantaja. Julkaisemme vuosittain 5–10 uutuutta sekä uusintapainoksia. Painopisteemme on laadussa, ei nimikemäärässä.

Hyvä kirja ei vanhene. Julkaisemiemme kirjojen elinkaarta ei mitata kuukausissa vaan vuosissa. Kaikki kirjat kuitenkin loppuvat aikanaan, mutta teemme ajoittain uusintapainoksia loppuunmyydyistä kirjoista.

Huomautus

Huomattava osa kirjoistamme käsittelee sotia tai liittyy sota-aikaan. Aihevalinnat tai kirjoissa esitetyt mielipiteet eivät edusta kustantajan mielipidettä vaan kirjat julkaistaan puhtaasti dokumentteina tapahtumista, joita toivottavasti ei koskaan jouduta kokemaan uudelleen.

Kirjailijoille

Jos työstät kirjaa tai olet kirjoittanut kirjan, joka saattaisi mielestäsi sopia Koalan kustannusohjelmaan, ole hyvä ja ota yhteyttä ennen materiaalin lähettämistä.

Media

Painokelpoisia kuvia kirjojen kansista toimitamme pyynnöstä. Kuvia saa käyttää vapaasti kirjaan liittyvissä yhteyksissä, esim. kirja-arvosteluissa, esittelyissä tai mainoksissa.

Median käyttöön tarjoamme mahdollisuutta käyttää sisuksen kuvia. Niitä voit pyytää sähköpostitse osoitteesta info@koalakustannus.fi.

Lehdistökappalepyynnöt pyydämme lähettämään osoitteeseen info@koalakustannus.fi.